Random

Unødvendig update. Jeg sitter i mjukiskläder og drikker te m/honning. Fortsatt litt sjuk, men begynner å bli bedre nå. Leser en syrlig blanding utvalgte braind-dead´e blondine blogger, ja, jeg syns det er artig til tider. Og en sexblogg, som jeg elsker. Han skriver så fantastisk bra, og jeg virkelig elsker alt han skriver. Må virkelig huske å ringe legen i morra, lenge siden jeg har vært der. Pleier typ å være der 1 gang i mnd, men har ikke vært der på noen måneder nå, så har en lang liste med ting som må sjekkes. Kanskje jeg har fått diabetes? Sover hele tiden, bare ikke på nettene. Kunne sovet i flere dager om jeg hadde fått muligheten. Sov meg gjennom neste hele Valentines Day (sorry, darling). Hadde jo bare vært så typisk om jeg skulle fått det i tillegg til alt annet jeg har. Møkk. Nå lurer jeg litt på hvorfor jeg sitter å ser på Dansk TV? Meget lite interessant ihf. Nå skriver jeg random. Haha. Liker randommm.

Noen som skal på Vains of Jenna, forresten? Support er Hollywood Vampires og Downtown Gunz.
16. april @ Elm Street, Oslo. ID: 18, CC:150,-, 200,- i døra
17. april @ Rock 51, Særp. ID: 20, CC: ca.200,-

Og Quireboys?
14. mars @ The Untouchables, Jevnaker. ID:18, CC: 200,-
15. mars @ Elm Street, Oslo. ID:18, CC: 200,-

På onsdag skal jeg hjelpe Fam Irvoll med hennes visning på OFW. Jeg elsker Fam og hennes kreasjoner! Backstage har jeg sort of kallenavnet Fam´s lille hjelper. Litt artig, syns jeg. Drar med meg André og Marita på visningen og after partyet! Ikke akkurat rock´n´roll det går i der, men. Charlotte Torstvet som DJ, kan bli interessant, og jævlig. Da det gjelder å helle nedpå med cava og øl!

4 Comments

  1. Marita Cherrie Said,

    februar 16, 2010 @ 09:27

    sv: ja, det blir ikke mitt første møte med nav, men jeg krysser fingra. De .må. hjelpe meg nå, ellers kan jeg like gjerne legge meg ned å dø, i og med at jeg har null cash å leve for WHAT ZO EVVAH.

    Har så lyst til å se VOJ og Quireboyys! Måmåmå.

    OFW blir brææ ;D Når erre man skal møte opp? Lurte på om jeg ikke skulle spørre han Andreey om vi sku tatt følgee. hehehh

  2. Susie Said,

    februar 16, 2010 @ 15:57

    Haha. Da er vi to gitt. Sover mellom 14-16 timer hver eneste dag så. Er jævla kjedelig siden man ikke får gjort en dritt :p Kan da umulig være meningen at våkentimene skal være i mindretall.

  3. Jen Said,

    februar 16, 2010 @ 18:37

    JEG ska på VOJ, det er en selvfølge, kanke gå glipp a det… Random is good! Du ekke aleine med den sovinga, stress… Go bedring!!! (mye sammenheng her jaa)

    Og ja, spisebukser og happy-meal leker indeed………… hahah dævver

  4. Monica Said,

    februar 17, 2010 @ 01:46

    Kjenner igjen det å komme med en hel «smørbrød» liste til legen…men wtf, når man først er der, ikke sant :) Altså, jeg tar glatt plassen til Andre, hvis fashion er for lite rock ‘n roll…hihi.
    Drar du til Jessheim fredag?

RSS feed for comments on this post