Unødvendig update

Lenge sia jeg har blogga nå, ja. Hatt det så jævlig bra de siste 10 dagene (ca), men allikevel, faen så jævlig. Humør opp og ned deluxe. Har egentlig likt ting best, mens jeg var alene hjemme med te, varmeflaske og bok. Wow, ja, faktisk. Men ihf, i går var det Quireboys konsert på Elm, og akk, så bra de er! Lave meg så meget lite der jeg stod, og vi alle vet jo lyden på konserter alltid er bedre lengre unna scenen. Det endte med at jeg satt på bordet nærmest døra, og pratet med Luger. Var koselig. Tok to føkka kødde bilder, av en «ny look», jeg testa, just for a good ol´ laugh!

I want fuckin´ big lips! Plastic fantastic, neste!

Men, nå er jeg så møkka lei av at piercingene mine er teite. De hovner opp og gror halvt igjen, bare jeg tar dem ut i 30 min. Og da er det mer pain å presse dem inn igjen, enn det det er å ta nye. Og uansett hvor mye jeg digger gigantiske lepper, er det ukult om det kun gjelder den ene siden. Ja, jeg har sjeive lepper. Ja, det skal endelig snart gjøres noe med. Men slik ser det da altså ut, når den ene piercingen føler for å hovne opp. En kan tydelig se forskjellen på hvordan ringene sitter, selvom de er identiske.

Så nå har jeg tatt dem ut, rett og slett. No more metall i ansiktet på meg. Ihf for en stund.

1 kommentar

  1. Jen Said,

    mars 17, 2010 @ 14:35

    Erh, Mia og jeg var på vei til Elm på mandag óg, helt til at jeg kom på at jeg faktisk har Ote’s leg. så det dreit seg jo…men, men…

    Dritsøte bilder spør du meg, du er sick fin uansett hvilken «look» du har. Sku gjerne sprøyta inn litt plastikkgøgge i leppa sjææl ;-)

RSS feed for comments on this post