PILLER.PILLER.PILLER.

Ja, som overskriften sier… Rett og slett; Piller. Nok en søvnløs natt, jippi. Senga mi er full av sammenkrøllede Kleenex med balsam, dobbel jippi for rennende nese. Jeg elsker dette landet som er så insane kaldt, at jeg blir sjuk hele tiden. Great.
Hver morning tar jeg en lekker cocktail med piller. Men, jeg er så lei av å ete så mange piller, til nada hjelp, så jdet er sjeldent jeg gidder ta dem alle. Under viser det bilde av morgen cocktailen min. To av disse pillene som det kun vises en av hver, kan jeg ta dobbelt opp av, altså, legg til to piller til. Pluss at jeg må ta 5-6 piller til uttover dagen, om ikke mer. Dette skjer aldri. Vitsen med å syre ned levra med en hel haug med piller som ikke hjelper?

Jeg vet det finnes mange der ute som også dytter i seg lass med piller, men jeg syns det er litt artig, med tanke på at alle mine piller er for at kroppen min skal fungere, fysisk. Ingen av mine piller, har noen som helst sammenheng med min tankegang, eller har noen som helst psykisk påvirkning. Er kroppen min føkked? Oh, yes, indeed. Alt er gæ´ærnt med min kropp, og jeg er født sånn. Født sånn, er sånn, kommer til å bli sånn. Lekkert. Jeg gir en varm velkomst til min om 30 år sement stive kropp. Jæ glær mæ!

Jeg liker best vitaminbjørnene, mums!

Nå skal jeg til tannlegen, og nyse han/hun opp i trynet og la snørr renne ned i munnen min, siden jeg ikke får snytet meg e.l. Mulig jeg snapper papir i nesa… Sæxiii!
Nå er jeg jævlig trøtt…….

4 Comments

  1. Isabel Desireè Skog Said,

    februar 12, 2010 @ 13:21

    Sv: Tusen takk for koselige kommentarer:)

    – Jeg spiser bare jern, cvitamin og vitaminbjørner. Mmm, vitamin bjørnene er nam nam! Dagens lille godterihødepunkt :D
    Hva er den gul/røde pillen?

  2. Isabel Desireè Skog Said,

    februar 13, 2010 @ 01:56

    Sv: Man har da helt lov å droppe slikt i flekkene, så lenge de ikke er livsviktige :D

  3. lille blondine Said,

    februar 13, 2010 @ 16:16

    hærlig, flink til å ta piller er du :)) synd med den yndlings piercingen din, håper det ordner seg og at keoppen beholder den ..

    ha en strålende helg..

  4. Jen Said,

    februar 14, 2010 @ 19:08

    Ligner på cocktailen min, du ekke aleine om de hælvettes dosene med piller… og det kommer stadig fler inn i morgenritualet, men funker de? ikke som jeg har lagt merke te… ORK

    Thnx for kommentarene! Har mekka skoa sjæl ja! Trengs ikke å stjæle, er da ikke så kjip at jeg ikke gidder å låne bort!;)

RSS feed for comments on this post