Kunstgress ftw!

Jeg ler! Kjæresten og jeg har vært på kjøretur i dag, tur/retur Jevnaker. Vi skulle nemlig hente 3-4 m2 med kunstgress fra en `kunstgress forhandler´ der oppe. Vi har nemlig ett litt små artig prosjekt på skolen. Vi har blitt inndelt i grupper, og fått utdelt en dass på skolen vær. Vi var så heldige å få handicap-dassen, woho! Men joda, egentlig litt artig dette her. Vi skal nemlig `innstalere kunst´ inne på doen. Og vi må ha ett bestemt tema; så først tenkte vi dop, rock og sex. Altså, masse sprøyter, piller, hvite pulver striper med bankkort, eventuelt barberblad, ved siden av (aner ikke hva det betyr men……….), truse/bh, sko med stiletthæler hvor den ene er knekt (jupp, jeg har), jupp, litt slike ting. Var vel ikke noe stort sjokk at lærerne nektet dette. Suxx, big time, jeg tror det hadde blitt artig. Men, vi måtte da velget nytt tema, vi var innom 50-tallet, men ente til slutt på Adam og Eva, og denne derre jævla hagen. Så, vi ville ha kunstgress på gulvet. Nei, kan jo ikke det. For vi har nemlig handicapede på skolen. Hvor vanskelig er det å kjøre en rullestol over kunstgress? Eller, hun ene på skolen ligger faktisk i en seng, might be a problem there… Så da blir kunstgresset på veggen, smart, hæ? Syns jaggu det var artig at vi fikk tak i kunstgress. Vi trodde det skulle bli mega dyrt, men nei, de på Vallhall ba oss ringe dette kunstgress selskapet, og de ville gi oss det gratis! Vi fikk til og med mer enn forventet. Ble sikkert litt i overkant av 10 m2. Faktisk ett prosjekt jeg gleder meg til å se sluttresultatet på. Det er lenge siden det.

Litt diverse drit fra meg:
1. Jeg er blakk. Jeg trenger penger. Masse penger. Ikke fordi jeg vil shoppe vilt, men fordi jeg virkelig trenger det for å leve right now. Noen som vil kjøpe tjenester av meg? Jeg er nesten seriøs.
2. Jeg er så forbanna på denne jævla dritt kommunen jeg lever i, dritt Asslow! (Kommer innlegg om dette senere, når jeg har roet meg og klarer å forklare saken… Stikkord: Haus!)
3. Han heite IKT ansvarlige på skolen, som ett par av oss jentene i klassen har siklet en del på gjennom dette året, har vi nylig funnet ut av at faen meg er gitaristen i Silver!
4. Sjekk ut DOWNTOWN GUNZ! De har noen fete låter. Har kun sett deres første gig ever, som var natt til 1.mai 2009. Da hadde dem typ fått øvd noen timer totalt, hele bandet samla. Gleder meg til å se dem igjen på Jessheim den 19. februar, sammen med Hollywood Vampires og Gatecrashers. Det kommer til å ta av. Jeg kommer til å ta av!
5. Jeg vurderer å skifte blogg, til blogg.no. Møkk lei av blondie-crapet. Umulig å få no hjelp om hvordan (om i det hele tatt mulig) å legge opp video fra youtube eller lydklipp. Suxx, da musikk er en stor del av livet mitt.

Foto: Broder´n

2 Comments

  1. Robert Said,

    februar 12, 2010 @ 02:06

    Altså, les: http://blondie.no/2009/02/27/bloggeskolen-for-blondiner-video/ ?

  2. sassylittlelassie Said,

    februar 12, 2010 @ 05:12

    Robert: Vel, nå skjønner du i hvert fall hvorfor jeg fortsatt er på blondie.no ;) Thnx!

RSS feed for comments on this post