I haz friends, amazing.

Okei, føkk livet atm. I´m in pain. Kan ikke røre ansiktet mitt. Kan knapt åpne munnen. Det svir. Det klør. Det brenner. Dette suger.

Men for å spole litt tilbake, så hadde jeg en knall lørdagskveld!
Det startet med at jeg møtte sikkert ti gamle venner fra ungdomsskolen. Det var hyggelig. Han ene, Fredrik, spiller nemlig i ett band som heter Forsøksgym, og de hadde realese party på Elm Street. Jeg elsker konserter på Elm Street, men det var utrolig uvant å være der med gamle venner, i steden for mine nye litt eldre rocke venner. Mannskapet bak baren og dørvakta var også ukjente, rart? Nei, I´m gonna take a wild guess here, og anta at alle var på realesen til Ronny Pøbel sitt tredje album på Gamla? Indeed! Og shit, så misunnelig jeg er! Jeg elsker Pøbel sine verk, men ID´n var selfølgelig 20. 1-2-3, Føkk døkk! Men i hvert fall så anbefaler jeg alle å sjekke ut Forsøksgym, det er sært, rart og anderledes, men de er utrolig flinke. Opprinnelig jente band, men bassisten slutta, og det var da Fredrik kom inn i bildet. Dette har ført til at Fredrik gjentatte ganger har vært iførst jenteklær på scenen. Ikke dragtype, bare litt, haha. Vel i hvert fall, «ungdomsvenna» forsvant rundt 12 tiden, men da kom Marita søta! Vakre skapningen der! Etter hvert ramla stort sett hele sleaze gjenget inn også. André kom gående med Monica, og hun var mega søt denne kvelden. Hun dro faktisk tidlig fra Pøbel fordi hun fikk høre jeg var på Elm. Luger kom også. Har verken sett eller snakket med ham på lenge. Ett nytt bekjentskap for kvelden; dama til Daniel, super søt svensk jente, som jeg dessverre ikke husker navnet på.

Monica og jeg fant forresten ut at vi hadde klart å danne det `pene bordet på Elm´ den kvelden. Stony Crash, Bjørn Müller, Marita, André, dama til Daniel, Eskil, Erland, Ulf… Har jeg glemt noen da? Tror vi egentlig sikta mest til oss chicksa men.

Nå sitter jeg våken fordi jeg ikke klarer å sove, grunnet klagingen i de første setningene i dette innlegget. Da André og jeg kom hjem til han etter Elm, fikk jeg vel sove typ en time, før jeg våknet med en drastisk allergisk reaksjon. På hva da? No idea! Legevakta here I come. Fikk ikke mye svar der heller, men var litt skummelt å faktisk bli prioritert på en lørdag. Ble scared shitless, trodde ett lite øyeblikk jeg hadde kjøttetende bakterier. Hvor da? I trynet! Hele jævla trynet. Æsj, næsti shit. Men mest av alt; painfuuuuuuullll! Skal faen ikke lov til å ha det moro, da må man faen i meg svi for det også. Bokstaveligtalt… Det svir. Pillene jeg fikk av legen, er no kortison-steroide-greier. Det samme man får om man har blitt bitt av hoggorm. Strong shit? Trur det ass.

Nå skal jeg se film med Cameron Diaz, fordi hun er heit.

1 kommentar

  1. Marita Cherrie Said,

    januar 25, 2010 @ 17:39

    Du er nydeliig :)

RSS feed for comments on this post