I´m zick, and haz tha freakin´what?

Indeed, akkurat ja, perfect timing. Var hos legen i stad, og heldige meg fikk ta blodprøve. Nomnom. Ble skikkelig skuffa egentlig. Jeg liker å stresse vedkommende som skal stikke meg, med å fortelle hvilken blodåre de burde stikke i, at årene mine er møkktynne, og at hun/han like gjerne kan legge frem minst 3 nåler med en gang. «Vær forberedt på å skrape og pirke en del, også». Liker å se når, ikke alle, men de fleste, får ett litt åpnere blikk og en litt strammere munn. Mohahahhh. «Men bare stikk i vei, I´m used to it!»

Tror du faen ikke hun klarte å få akkrat nok blod på første stikket??? Føkk asså, sååå skuffa! Jeg gledet meg til å komme hjem å rive av fire bomullsdotter fra armene mine, men nei da, greit det. Kjærring. Hun ble passe letta da. Så følte hun kunne få litt ros, til tross for at jeg egentlig ble litt furt. Er faktisk førte gang i livet mitt at jeg kun har trengt å bli stikki en gang! Så trengte hun ikke mye blod heller da, vel å merke. Jaja.

Jeg har i hvert fall ikke lungebetennelse, som jeg/mutter´n var redd for :) Og fint er jo det. Hadde jeg bare ikke fått sjukemeldinga på en uke som sier jeg har the føkkin´famous swineflu i stedet! Yarr. Så da blirre ikke no X-mas partaii med sleazer´ne på meg på fræddan, ikke no work på lørdan eller søndan, og heller ingen b-day feiring til en gammel venninne på lørdan. Fml? Det værste er vel egentlig at jeg ikke får jobba. I neeeeed the cash, førrfaan! Kanskje man skulle prøve å kreve sykepenger av NAV? HAHAH, den var god du. De skylder meg fortsatt 15 laken.

Og nå til diverse tull, som jeg ler meg igjennom her jeg ligger i min sykeseng og får dårligere og dårligere humor for hvert minutt som går. Techno er ikke helt min greie, men denne anda her knekker meg her gang 8) Og når vi først er inne på dårlig humor, og animerte små jævler, her er ett knippe med to dinoer og en gris. Så ille tamt, at det bare blir artig. Gaah jeg elsker youtube når man er sickowicko. Nå skal jeg poppe meg poppppcorn tenkte jeg. Nei, skal ikke det, funker ikke å svelge nå. Hoho, tørr humor, jæddæh.

Kommentarer er stengt.