Part Two: Gatecrashers & The Wildhearts

Igjen startet helga mi på en torsdag; Pønkråkk festivalen på Elm Street. Dro for å se Gatecrashers (bombe? Neppe). Var så artig å se, for Erik og Daniel var i så godt humør, og du kunne se de virkelig hadde det moro! De glisene og den energien! Ble sent, så endte med at jeg og André gikk hjem til han.

 

Meg og Henrik fra helga før.

Meg og Henrik fra helga før.

Backstage med BlackRain fra fra forrige helg.

Backstage med BlackRain fra fra forrige helg.

Fredagen gikk til å sove, lempe bandutstyr inn i bilen til André, for så å kjøre opp til Jevnaker nok en gang. Denne gangen for å se The Wildhearts! De var drit awesome, og flinke som faen. Utrolig kult å se! Men, under halve konserten var jeg og Sophia barnevakt for  Paulser´n! Han hadde blitt så ufattelig drita, at han klarte knapt stå og heller ikke sitte. Klarte å legge fra seg bilnøklene til André også. Sophia og jeg løp rundt og lette etter dem og fant dem ute oppå bilen. Lurt! Han sølte forøvrig ett helt pappglass med rødvin uttover klærne mine også. Mektig glad jeg hadde på meg sorte tights og en sort singlet! Han fant det også artig å løfte meg opp og snurre rundt med meg. Endte med at vi gikk i bakken ett par ganger ja! Siste gangen løftet han meg rett opp/ned, og begynte å snurre fort som faen. Var pissredd, men gikk heldigvis bra. Var bare å klamre seg fast og prøve å ikke røre seg for mye så han hadde mistet balanset.

l_e4398af1862c4b15b988e818c0861eb7

Bilde tatt fra deres myspace siden. Link over.

Etter konserten var det bare å få han inn i bilen, og kjøre hjem til Oslo. Han var klar for nach hos meg han! men sovna i bilen etter hvert. Det var vel det beste. Fulgte ham opp i leiligheten hans, og sørget for at han fikk med seg halv. Antar du var fin i formen da du våknet på lørdag, Paul? ;) Han klarte da å komme seg ut på Elm på lørdag for å se Vain! (To be continued i neste innlegg).

Kommentarer er stengt.