Torsdagkveld med Luger Band

Luger, Luger, Luger… Hvor skal man starte? La meg se… 
Tror det var i slutten av helgen, muligens mandagen, at Erland fortalte meg at Tommy Luger Band skulle spille på Cafè Cacadou på torsdag, altså i går. Det falt han vel egentlig aldri inn å fortelle meg hvor Cacadou ligger henn, når de gikk på scenen, hva det kostet eller hvilken aldersgrense det var. Jeg tok det helt med ro, men «panikken» begynte å spre seg på torsdagen. Lysten til å dra var jo der, så alt jeg manglet var bare infoen. 

Da klokken var typ kvart over 8, ringte telefonen. I andre enden, var jaggu stemmen til Tommy Luger! Ba meg om å komme på konserten dems i kveld, hoho. Så da fikk jeg all den infoen jeg trengte. Kasta på meg noen klær, kjedelig antrekk dessverre, og hadde en heftig fight med håret. Hadde for en gang skyld at mohawk den dagen, så måtte kjempe for å få gjort det om til en nogenlunde sleaze hairdo. Løp ut døra til trikken, og rakk det akkurat. Da jeg kom ned møtte jeg på Luger uttafor. Fikk en klem og 100 spenn til å kjøpe meg øl for, takktakk! :)

Fikk litt sjokk over stedet, meget lite, ikke at det pleier å være en stopper for en fet gig. Men da jeg først spottet trommesettet, sort of i ett hjørnet, bak en sofa, ett bord og noen stoler. What? «Pelle… Er det meningen at folk skal sitte eller stå?» «Det er vel opp til samvittigheten å bestemme!» Pelle kan å få sagt ting, hoho. Men joda, det ble til at folk satt. Hvor skulle dem stå, anywhore. Satt meg ned på den stolen jeg spottet som var så langt fram som mulig. Close up, kom jeg ihf! Stolen var vel ikke stort mer enn en halvmeter ifra trommesettet. Men fyttirakkern så fascinerende å se Pelle spelle (hoho, det rimte) på så nært hold! Hard, fort og brutalt, men guuud så vakkert endå! Vel, nå speller ikke Luger og Daniel sakte akkurat, går rimelig hardt uttover fingra dems ja. Erland kunne derrimot ikke være med på konserten. 

Da gig´n var ferdig, ble det til at jeg satt å prata sjit med gutta. Disse fantastisk morsomme gutta, hoho! Never a dull fuckin´moment. Men jeg likeræ! Som vanlig, er det enkelte ting fra konsert med disse gutta, som ikke kan nevnes på nett, hahah.

Og forresten, så skal jeg tydeligvis til varmere strøk, syden eller Spania, i desember/januar sometime. En ukes ferie, med selveste Tommy Luger. Oh yes, han spurte meg, og jeg tok ham i hånda på det. Trodde først han kødda, med tydeligvis ikke. Nå bare se han når det passer med skolen. Ikke at de vil merke om jeg blir borte i en uke, det gjør jeg jo støtt og stadig.

Måtte ta tidlig kvelden, dessverre, men gleder meg alt til neste gig med gutta! Råkk ån!

3 Comments

  1. Lisa Said,

    november 21, 2009 @ 01:54

    Sv: Takk ^^
    ja, det strammer ikke inn noe med meg heller, menmen …
    Yes it is! ble helt forelska i det første gang jeg så det! det er vakkert, rett og slett :)

  2. Jen Said,

    november 22, 2009 @ 05:37

    Bra gjort med Elm! Ta det som et kompliment! haha;)
    Det er meget mye som ikke kan nevnes på nett, derfor blir blogginga mi pretttyyy lame når man først ska værra personlig…… teit at man ikke kan stille inn på no «privacy» drit her men…

    (sv) hæhæ thnx, humøret varte fan ikke lenge tho……. en god del takket være nicki… what an ass=) men det trenger du ikke nevne for’n….

    folk endrer jo hårfargen hele tia så det burde jo ikke væra et probblem…. om stedet først ska væra så jævla kjipt så…. leave the fukkin shithole….. sånne steder provoserer så jævelig! unødvendig som faen….

    nei ingen blir vel fornøyde med seg sjæl uansett hvor mange som gir en komplimenter for alt. tynnere bein MEN større pupper ….. ehh, kan bli litt vrient det ja, man får bare vente på at puppa skyter ut eller at en gærning dukker opp med spenn til en boobjob!;)

    haha, du er merkelig, argumenterer med deg sjæl, bra gjort!:p OM jeg går vgs så blir’e vel media ja ;)

  3. Cindy :) Said,

    november 24, 2009 @ 22:06

    SV: Du trenger da ikke beklage det! Tusen takk, utrolig kjekt å høre at du synes det!! :):)

    Må få si du hadde ett utrolig kult design på bloggen din! :)

    Ha en fin kveld søte deg :)

    *Klem*

RSS feed for comments on this post