I think I´m becoming a Slömberslut

Digg! I går jobbet ikke Hilde på Elm, så da slapp jeg inn på konserten. Mektig takknemlig for det Kenneth (dørvakta)! Etter jobb stakk jeg til Ragnhild, der var også Susanne. Myspys. Etter hvert kom Birger innom en tur også. Dessverre ble ikke de to sistnevnte med på konserten. Og nok en gang betaler Ragnhild og jeg, for en konsert hvor vi egentlig står på gjestelista. Ikke at vi ikke vil sponse gutta mi de få kronene det kosta, men er jo artig å få komme inn på gjesteliste da! 

Ihf, vi kom ganske sent, men akkurat i tide til Tommy Luger Band. Luger blir som vanlig gira herfraogtilhælvete av å se oss foran scenen. Derfor tar vi litt ekstra av, og råkliner og tafser på hverandre under hele konserten, mohahah. Stakkars Luger – han blir jo helt fra seg! Men han nyter det godt, får man jo si! Litt kjipt var det at midtveis i settet dems, skjer det noe med kabelen eller gitaren (skjønte aldri helt hva som var gærn´t) til Luger. Etter mye tull med ledninger og surr, ender det med at Erland gir gitaren sin til Luger, og går av scenen. Trist. Jeg Liker å se Erland på scenen. 

Etter Luger Band var ferdig, går vi som vanlig ut for en røykepause. Utafor kommer Eskil gående, og vil gjerne inn, men er blakk. Jeg løper inn og finner Lugermann, sier vi har en kompis som står uttafor, og lurer på om han kan komme på gjesteliste da han er blakk. Og hvis dere kjenner Luger og kjenner meg, og Ragnhild for den saks skyld, så vet dere at jeg har Luger rundt lillefinger´n ;) Noe som er ganske kjekt i blandt! Så selvfølgelig kom Eskil inn på gjestelista. Takktakk, veldig hyggelig! Man liker å ha Eskil på konserter.

Slömber har jeg egentlig aldri hørt noe særlig av, men damn så bra dem spelte! Energi til de grader, og musikk som rocka. Vokalisten, goddamn, er skinny fucker altså! Hothothot! Og det artige er at han var innom jobben tidligere på dagen, ga med flyer og ba meg om å komme på gig´n! Of course, det var da planen hele tiden! Ragnhild og jeg fortsetter gjerne vi, med å rote og tafse foran scenen – så joda, det var akkurat det vi gjorde. Og vokalisten, hot som han var, begynner å flørte på kødd. Ble mye blunking, leking med tunga og kattekloring i lufta fram og tilbake. Artig. Satt også ned mic-standen, og selvfølgelig får jeg en sterk trang til å danse rundt den. Offameien. Delete memory!

Etter konserten huker jeg tak i vokalisten – og gir ham tommelopp. Han syns det var kult jeg kom (woho, han huska meg), og takket for underholdningen! Hahah, takk det samme! Prøvde å finne bra bilde av han på myspacen dems. Det var jo pokkermeg ikke lett. Ingen av bildene av han der var særlig fine, og man får ikke helt fram hvor jævlig skinny han er. Bildene er tatt fra facebook sia dems, og gir ett lite innblikk i kroppen hans.

n585685024_464675_9464

n636597049_482666_3018

Ikke det beste bilde, men man kan ihf sammenligne beina hans med resten av bandet. 

Glemte forresten å skrive om Luger sitt `I´m a rockstar´ utbrudd på scenen. «Jeg skal ha en cola og en whiskey! Altså, ikke en whiskey og cola, men én cola, og én whsikey. Og det skal stå der (peke rett foran føttene sine), og ikke der (peke foran føttene på Erland), men her (peke foran sine føtter igjen)!» Luger ass…….!
Velger å ikke legge ut bilde av ham…

2 Comments

  1. Marita Cherrie Said,

    oktober 26, 2009 @ 02:17

    Husker første gang jeg møtte Luger, var vel i 2007 eller noe.. og det eneste han gjorde omtrent, var å tusle rundt i lokalet på maiden og rope: «I’m a star, where’s my guitar?! Where’s my guitar, I’m a star!!» haha. og om jeg ville lære å spille gitar så var det bare å ringe, null stress.

  2. Jen Said,

    oktober 26, 2009 @ 19:35

    Hohoho skamheit!!!;D

    Sv: Nei, kanke bruke lilla sjampo jeg heller, men jeg har funnet en ny en (!) som kalles 06 elns, den gjør håret hvitt/sølv den også, men prossesen er helt annerledes, så da slipper man at håret blir lilla om man har det for lenge i og sånn, det blir bare MAX hvitt!;D så nå er jeg dritfornøyd, det glinser sølv typ, hoho

    Ja få tak i bilde, jeg vil se, digger outfit’a dine!

    hæhæ, nå har jeg fått en sånn spiraldings av morra mi da, så det er flotte saker!

    g som sagt, grattis som fan med da’n!!!;D

RSS feed for comments on this post