Jeg er arg på Elm.

Yess da, mye blogging nå. Jævlig teit føler jeg meg i blandt når jeg blogger, siden det kun er noen få som leser, og enda færre som kommenterer. Come on people! Om dere først leser, kan dere jo kommentere? Dere får garantert noen tanker eller meninger eller ettellerannet av å lese noe her inne. Eller…?

Vel, Zodiac Mindwarp, byebye. Ble ikke noen konsert på meg. Først ble jeg sur fordi Dina og jeg ikke fant noe vors. Det virket som om alle skulle to steder, de to stedene vi ikke følte oss velkomne! Kjipt som faen. Fikk tak i Erland som inviterte oss med, enten til Zcarii, eller en annen fyr jeg ikke kjenner. Men same shit det vel? Problemet startet da Erland logget av vår kjøre facebook. Han skulle nemlig kontakte meg med veibeskrivelse ´n shit. Ikke problematisk det vel, tenker sikkert du. Men joda, det er faktisk det, når Erland ikke har mobil atm! Føkkkkk, det var irriterende. Så noe fårshh ble det ikke på oss nei. 

Enda værre ble det når jeg ble kasta ut fra konserten tre minutter etter at jeg kom inn! Er så pissed nå, at jeg orker ikke en gang å forklare. 

Men traff masse søte mennesker da! Magnus og Kiran var der også :) Jeg liker Magnus og Kiran. 

Nå ligger man under dyna og drikker julebrus – ja, den brune i glassflaske som ser ut som etiketten er lavbudsjetts laget. Den er bezzzt. Er faktisk i mot at juleting allerede er ute i butikkene nå, men denne julebrusen er bare så digg. Sådetså.

I morgen skal man først på jobb (klokken 13.00), og så videre til Tøyen for å fôre de narkomane, deretter tar man turen på Elm, nok en gang. Se om jeg kommer inn i morra. Har mine tvil… Kanskje Luger får meg inn? Får se om jeg får tak i Roy i løpet av morgendagen.

Nå er jeg bare sur, så legger meg. Men først… en episode med Family Guy :D

1 kommentar

  1. chris Said,

    oktober 24, 2009 @ 01:41

    det var faen meg dumt at du vart kastet ut fra elm da.
    du som hadde kledd deg sikkelig nice å ;)

RSS feed for comments on this post