JEG ELSKER…

… GATECRASHERS. Punktum.

Konserten/festivalen i går var helt fantastisk! Var kun ett band som var møkk, DisÅrder. Too heavy shit. Og det var jeg ikke alene om å synes heller!
Første gang jeg så The Stookers, og de skuffa ikke. The Åsmunds var som vanlig konge. Og Tommy Luger Band, var fetere live enn jeg hadde trodd. Men altså, det sier seg vel selv. Lugermann, Erland og Pelle, blir jo ikke mere føkked øpp enn det! Eller jo, vent, nå har de jo Dick Tator på bass også, haha. Fett var det ihf!
Men min store kjærlighet her i verden, er jo Gatecrashers! Og de svikter aldri! Selv når de er møkk forbanna fordi dem mener selv de spillte dårlig, syns jeg konserten var bra.
Men denne gangen spilte de som faen! Det var hardt, fort og brutalt! Helt perfekt! Alle hadde en enorm energi, som så helt fantastisk bra ut. Tony dedikert også en låt til meg, sånt liker man, hahah! 

«Denne låte er dedikert til Andrea (jeg jubler høyt), og jeg må beklage for sist gang, den tabben skal vi ikke gjøre igjen. Her kommer låta, Feather Boy! (jeg jubler enda høyere)»  

Jeg klagde nemlig til han sist, at jeg savnet låta Feather Boy. De byttet den ut med en annen på forrige konsert, og slikt liker man ikke! Feather Boy MÅ spilles ;) 
Tony og jeg hadde en del øyenkontakt gjennom konserten, haha, skulle tro det var love in the air, men sånn er det altså ikke. Jeg blir ofte stående å se mye på Tony, fordi han er helt fantastisk på scenen. Han hviler ikke ett sekund! Han leverer og leverer og leverer! Gjennom hele jævla konserten. Mmm, han er fantastisk! Og han så vel mye på meg, fordi han vet jeg elsker bandet deres, og kan litt av låtene, så jeg stod og sang med såogsi hele tiden. Hopper og spretter og er helt med.
På House Of The Dead kom han tilogmed ned til Dina og meg (vi stod så klart most oppi scenen!), og ville ha oss med til å synge, haha. Jeg hater sånt, fordi jeg kan virkelig ikke synge! Men men, måtte jo prøve litt, haha. Tror ingen hørte meg uansett. Jeg kunne ihf teksten, det kunne ikke Jens da Tony skulle få han med til å synge, hihi – pinlig.

Etter Gatecrashers spilte DEAD BABIES! Holy crap, aldri hørt dem før, men fyy faen! Godeste Bjørn Müller som Alice Cooper! Jeg digger Bjørn, og elsker Cooper, så det var som made in heaven for meg. Bjørn gjorde en heftig tolkning av Alice, og man stod bare der og nøt det hele. Perfection!

Da festivalen var ferdig, stakk jeg med folket inn i øvingslokalet til Gatecrashers, og Erland måtte faktisk banke en utrolig creepy fyr, som fulgte etter meg og dama til Tony! Erik måtte hjelpe Erland med å få han ut fra hele Haus. Var egentlig litt artig å se på. Så brått foten til Erland mitt i mellom bena på fyren :)
Problemet var at dem kasta ham ut den veien jeg skulle gå… Så Erland måtte jaggu følge meg til trikken, snill som han er! Er så glad i den fyren der altså.

Men nå har jeg skrevet mer enn nok om Gatecrashers og festivalen i går! Kan fortsette til det uendelige å prate om det bandet der, for jeg virkelig elsker dem! Nesten mer enn Mötley! Ja, faktisk…

 

Dette er coveret til singelen dems. Gammel line-up.

Dette er coveret til singelen dems. Gammel line-up.

Kommentarer er stengt.