Dolly Dumbass, Yngve og vennekos.

Aah, pizza. Var på Dolly Dumbass i går. Liker ikke Dolly, for de likte ikke oss! Planen var Hard Rock, og andre valget Friday´s. Blonde som vi er, tenker vi ikke på at det faktisk var lørdag, i beste fôringstid. Vi var lei av å gå halve byen rundt for å finne ett sted å spise, som ikke er svinedyrt, og ikke har aldersgrense. Pluss at jeg faktisk hadde jobbet i 8 timer! Så vi endte da som sagt på Dolly. Her står vi i døra i noe som sikkert var 10 minutter! Hvafaen? Hva tror de? At de er en slags luxrestaurant? Hell no! De fittene som jobber der, går forbi oss, overser oss, og rett og slett vender ryggen til. De trives med å tenne stearinlys, prate med radom gjester og andre ansatte, og stå å vente ved bord til folk klarte å bestemme seg for hva de ville dytte trynet sitt neddi. Hva med å gi oss ett jævla bord? Det stod tom en gjeng med chicks bak oss, og jeg gjetter at de ville nok fått bord med en gang, hadde det ikke vært for at vi stod foran dem. 
Til slutt overhører jeg en av de ansatte spørre, «Er det ledig bord oppe?». Vel, når vi først fikk bord oppe, så vi jo det da. Det var kun en familie der! Er det ledig, myass. Så tok det en evighet før vi fikk meny, så tok det en evighet før vi fikk bestille, og få drikke/mat, og når vi skulle ha regninga, måtte jeg jo pokker meg rope flere ganger. Lite hyggelig var´n å. Aldri mer Dolly. They suck donkey dick. 

 Topp_banner_1

Jeg driiiter i om man blir hekta på smaken, dere suger på kundeservice! Og jeg LER! Prøv å søk på Dolly Dimples på google, bilder altså, så kommer det opp en hel haug med bilder/tegninger av feite folk 8)

MEN, folkza jeg var med, er fantastiske! Marit Nymfooøh, kom aldri. Duste Marit. Men Ecka Crackhead, Eva TaMegBakFra, Christian Jøde Homsen, og Nicki Angels :) Gidder ikke stjele bildene til Ecka, men om noen er interesserte, så gå inn på bloggen hennes her.

Etter ShitDolly, skulle Nicki og jeg på b-day party til en kompis, men de skulle brått ut på by´n klokken 11. Siden vi neppe ville kommet fram før 10tiden, dreit vi i hele greia. Tok en tur innom slottsparken i mørket, og dro fort hjem. Så det ble billig hvitvin på meg, og Jack på Nicki. Pluss no lemon liqueur jeg fant i kjøleskapet. Var koselig det å.

Pokker å. I dag skulle bli en digg søndag. Bare slappe av, være skikkelig girly, spise sunt og bare kose meg alene. Men nei. Nicki og jeg lå faktisk å sov/halvsov/småpratet til halv 5! Etter det ble det frokost, toast. Og så en film; Mannen Som Elsket Yngve. Hahah, digger den filmen. Den er både søt, og drit artig. 

Føkk, han er digg. Ja, jeg snakker om han som spiller Helge.

Føkk, han er digg. Ja, jeg snakker om han som spiller Helge.

Husker ikke hva klokken var da han dro, kanskje 9? Vel, siden det har jeg bare sittet i baggy klar (ja, faktisk! Eller, skinny jeans da, og baggy hettegenser), spist litt potetgull, drukket Pepsi Max og sett på tv… Mens jeg ser kiloene raser på, og huden blir uren og ekkel. Altså, kun gjort ting akkurat motsatt av hva planen var!

Og når jeg tenker meg om, lovte jeg egentlig fatter´n å støvsuge, vaske badene og snygga lite till här. Noe jeg ikke har gjort. Men så har jo faktisk broder´n spydd ned det ene badet da! Han har faktisk låst døra der, og nekter meg å si hvor den er. Noe som tyder på at det faktisk er så ille at jeg ikke har lyst til å finne nøkkelen! Yummy.

Så til spørsmålsrunden! *Dingdingding*
Har du opplevd så dårlig service på ett jævla pizza place?
Sett Mannen Som Elsket Yngve? Hva syns du?
Tror du naboene i blokka blir sure om jeg begynner å støvsuge nå?

1 kommentar

  1. Fredrik Said,

    oktober 19, 2009 @ 07:34

    Mannen som elsket Yngve er sinnsykt bra utenom 1 scene + slutten. Alt blir liksom så trist osv, når de hadde det så kult før. Den dama, de vennene og bandet osv, så forsvinner alt.
    Helge Omboe = AWESOME!! «Ka i frelseren, Jesu, Kristi navn! Tennis? Ka har du fått Aids ellår?»

RSS feed for comments on this post