Oppussing.

I dag har vært en artig dag. Var på Rune’s Mini Varehus på Kjelsås og kjøpte maling i dag tidlig. Artig å møte på en fra ungdomsskolen som jobber der. Så begynte jeg med å male på rommet mitt, sort og rødt. Men siden jeg er så treig av meg, hahah, så er jeg langt i fra ferdig! 8 ) Monterte også 2 og ett halv IKEA skap. Artig, artig. Ikke nok med at jeg elsker IKEA, men elsker å montere tinga derfra også. Alt er så symmetrisk og rent. Ikke en skrue her, og en skrue der, nei! Men to her, fire der, og to til der. Sånt liker man (av null interessant grunn).

Noe jeg _ikke liker, er å male helt oppe ved taket! Er det mulig å være så lav?! Tilogmed når jeg står på en HØY krakk, må jeg stå på tærne for å klare å male helt opp til lista. Pluss at malekosten bør ha en viss lengde. Ikke fullt så artig. Og det at jeg ikke klarte å løfte det ene skapet opp fra gulvet, hohoh. Men sånn går det når man så vidt er over 150, og skapet er over 2 meter høyt og en meter bredt 8 )

Jaja. I morgen skal jeg montere resten av garderoben, og male litt mer. Og forhåpentligvis skal jeg på konsert på Elm Street. *HÅPE PÅ!*

Ha en lekker helg folkens!

Legger inn ett bilde av hvordan garderoben min vil se opp når den er ferdig.

Legger inn ett bilde av hvordan garderoben min vil se opp når den er ferdig.

2 Comments

  1. Marita Cherrie Said,

    mars 28, 2009 @ 02:42

    Jeg elsker å montere møbler. haha
    jævlig artig. ;D
    sort og rødt blir sikkert sweet!

  2. sassylittlelassie Said,

    mars 30, 2009 @ 01:12

    Det er sjit artig! Hadde litt lyst på rosa og sort, men har av og på perioder med rosa, så kjørte safe med rødt 8)

RSS feed for comments on this post